Zomer Challenge

Zomerstop bij voetbal of hockey, wil je graag kennismaken met tennis of gewoon een zomer heerlijk tennissen? Doe mee aan de Zomer Challenge!  

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Of wil je gewoon een zomer heerlijk tennissen? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!  

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt en waarbij je de kans krijgt om mee te doen aan onze clubkampioenschappen. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.  

· Je ontvangt een lidmaatschap vanaf 1 juni t/m 31 augustus 2023 om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt.

· Kosten:

 Senior (18+) * € 49,- 
 Jeugd (t/m 17)  € 29,- 
 Gezin (2 volw. + 2 kinderen t/m 17) ** € 98,- 

*Te vermeerderen met €15,- terug te verdienen vrijwilligersbijdrage.

**Te vermeerderen met €30,- terug te verdienen vrijwilligersbijdrage.

Bovenop de kosten betaal je vrijwilligersbijdrage. Help jij de club uit door 3 uur (€15) of 6 uur (€30,-) vrijwilligerswerk te doen (door bijv. een bardienst te draaien of te helpen bij de clubkampioenschappen), dan krijg je na afloop de vrijwilligersbijdrage terug. Zo proberen we leden te motiveren om een handje te helpen. 

Doe je ook mee? Meld je dan nu aan via deze link en kies bij lidmaatschap voor Zomer Challenge.

Voor meer informatie neem contact op met 0653861220 of mail naar: [email protected]