Lidmaatschap

Aanmelding nieuw lid

Leuk dat je lid bij ons wilt worden! Je kunt je ieder moment van het jaar inschrijven als lid. Aanmelden is mogelijk via het inschrijfformulier op onze website. Na de aanmelding ontvang je een mail van onze ledenadministratie met de verdere procedure. De contributiefactuur ontvang je per mail van de penningmeester (hierbij wordt gebruik gemaakt van Club Collect). Je bent zelf verantwoordelijk voor de betaling en het tijdig aanleveren van documenten. Zodra de aanmelding en betaling afgerond zijn wordt er een KNLTB-pas aangevraagd. De ledenadministratie neemt contact met je op inzake het overhandigen van het toegangspasje. 

Continuering lidmaatschap tweede jaar en verder

Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Uiterlijk 15 december wordt de door de ALV-vastgestelde contributie voor het komend bekendgemaakt. Rond februari wordt de factuur voor het nieuwe seizoen verzonden.

Afmelden/Opzeggen 

Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd (tot schriftelijke/digitale opzegging). Afmelden voor het komend seizoen dient uiterlijk 31 december van het lopende jaar te hebben plaatsgevonden. Je kunt je afmelden door een mail te sturen naar [email protected]. Meld je je niet op tijd (voor 31 december) af dan zijn wij genoodzaakt de KNLTB-bondcontributie van € 20,03 in rekening te brengen i.v.m. de aanmelding bij KNLTB-leden van het nieuwe jaar. Indien je kampt met een langdurige blessure/ziekte dien je je uiterlijk 31 december af te melden. Zodra je weer kunt tennissen kun je je opnieuw aanmelden en betaal je de contributie voor het resterende seizoen. Indien je je met een blessure afmeldt in de periode 1 januari – start buitenseizoen, dan dien je de door de club betaalde KNLTB-bondscontributie (€ 20,03) te betalen. Indien je later in het seizoen geblesseerd raakt zal er overleg plaatsvinden rondom eventuele terugbetaling. 


Tarieven 2024

Lidmaatschappen 2024 01-01-2024 t/m
31-12-2024 
01-07-2024 t/m
31-12-2024 

Senioren (inclusief studenten) *

€ 205,-

€ 127,-

Senioren 75+

€ 175,-

€ 97,-

Jeugdlid t/m 12 jaar

€ 59,- € 39,-
Jeugdlid 13 t/m 17 jaar  € 95,- € 59,-

* Inclusief € 30,- afkoop vrijwiliggers bijdrage. Zie onze pagina over de vrijwilligerswerkzaamheden voor informatie hoe je dit kunt terugverdienen.

Betaalinformatie

In het uitzonderlijke geval dat het niet lukt om de contributie te betalen middels de digitale factuur dan kun je het factuurbedrag overmaken op onderstaand rekeningnummer onder vermelding van je naam. Neem in dit geval altijd contact op met de penningmeester. 

IBAN: NL12INGB0003345140 

Begunstigde: Tennisclub Hazendans

BIC: INGBNL2A 


Wijziging contactgegevens

Indien je contactgegevens veranderen, vragen we je onze ledenadministratie hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen ([email protected]). 

 

Contact

Vragen over bovenstaand? Stuur een e-mail naar de penningmeester.