Over ons

Wij spelen op een prachtig tennispark, met 12 goed onderhouden gravelbanen. Prestatief sterk, maar ook recreatief. Een gastvrije kantine. Speciale Kidsplayground!

Tennisclub Hazendans is een levendige club in Maastricht

We onderscheiden ons met prestatief tennis. Maar ook met volop ruimte om gewoon lekker recreatief een balletje te slaan. Voor alle niveaus. Op onze 15 (waarvan 4 kids) goed onderhouden gravelbanen in ons prachtig ruim en groen park komt iedereen snel aan tennis toe.

 En wil je even een break, we heten je graag welkom in onze gastvrije kantine “Baan 16”.

Tennistraining

Lijkt  tennis je leuk en wil je beginnen? Het spel beter leren? Je prestatief verder ontwikkelen? Star tennisschool is aan onze club verbonden. Roland Pechler en zijn team werken met je aan techniek, tactiek, je conditie en je mentale kracht. Je traint met spelers van je eigen niveau. Roland brengt je in contact met elkaar om ook buiten de trainingen te kunnen spelen.

Prestatief

Ons hoogste herenteam 17+ speelt Topklasse op Zaterdag. Jaarlijks doen meer dan 20 competitieteams mee aan de voorjaarscompetitie. We organiseren jaarlijks het sterk bezette “Deportivo Del Sol @ Hazendans Open” (tot niveau 3). Bij TC Hazendans komen spelers van andere clubs om op niveau te trainen bij star tennisschool.

Jeugd

Met ons jeugdplan weten we kinderen enthousiast te krijgen en te houden voor tennis. Het moet in de eerste plaats leuk zijn. Verder gaat tennis niet alleen om techniek. Ook het leren spelen in teamverband, het spelen van wedstrijden, omgaan met winst en verlies en het verbeteren van je conditie en motoriek horen daarbij.

Recreatief

Bij ons spelen leden van alle leeftijden, van alle niveau’s. Onze leden organiseren veel clubactiviteiten, zoals de jaarlijkse clubkampioenschappen, speelavonden waarbij je zonder partner kunt komen spelen, en het ouder-kind toernooi. Ook voor nieuwe leden zijn dit mooie gelegenheden om anderen te leren kennen en je snel thuis te voelen bij TC Hazendans!

Senioren (65+)

Er zijn diverse groepen senioren (heren, dames en gemengd) die op regelmatige tijdstippen op ons tennispark spelen. Als u dat wilt, helpen wij bij het vinden van een leuke tennispartner of–groep. Ook activiteiten zoals senioren clubcompetitie en –toernooitjes behoren tot de mogelijkheden.

Speel mee bij TC Hazendans

Iedereen is welkom op ons park! Nieuwsgierig en enthousiast? Kom een keer langs voor een introductie, dan vertellen we je graag meer over onze club. Of meld je meteen aan als lid! Dat kan via deze link. Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar onze ledenadministratie of naar onze tennisschool.

Tot op ons park!