Laddercompetitie 2024

22 maart 2024


In 2024 zal er Laddercompetitie gespeeld worden.

De Laddercompetitie is niet alleen een mooie manier om jezelf sportief te meten met anderen, maar ook een uitstekende manier om beter te gaan tennissen, nieuwe leden te leren kennen en tennismaatjes te vinden. Het zorgt voor meer binding binnen de club! Bij een laddercompetitie dagen spelers elkaar uit voor een wedstrijdje tennis. De lager geplaatste speler daagt een hoger geplaatste speler uit en als de uitdager wint, stijgt zijn positie op de ladder. Je positie op de ladder bepaalt aan het einde van het seizoen wie de laddercompetitie wint.

Welke competities zijn er?

  • Tennis: Dames Enkel
  • Tennis: Dames Dubbel
  • Tennis: Heren Enkel
  • Tennis: Heren Dubbel
  • Tennis: Gemengd Dubbel

Hoe werkt het?

In de KNLTB KNLTB ClubApp kun je je inschrijven voor de laddercompetitie, spelers uitdagen, een baan reserveren, de uitslag invoeren en je positie op de ladder bekijken. Gebruik je de KNLTB ClubApp nog niet, download deze dan in de app store. Bekijk op onze website voor een uitgebreide instructie: Handleiding KNLTB KNLTB ClubApp.

Na het downloaden van de KNLTB KNLTB ClubApp, ga je naar de balk onderin de app, klik op spelen en vervolgens wedstrijden. Vervolgens zie je het blokje over de laddercompetitie. Schrijf je hier in voor de competitie waaraan jij wilt deelnemen.

Je kunt je nu al inschrijven voor de laddercompetitie. Vanaf 1 april kun je direct starten met het uitdagen van spelers die tot 3 plaatsen boven je staan in de ladder. Je daagt een van deze clubgenoten uit en maakt een afspraak om te gaan spelen.

Vergeet niet bij het plannen van een wedstrijd ook via de KNLTB ClubApp een baan te reserveren!

Na afloop voer je de uitslag in de KNLTB ClubApp in. Dit kan even duren voordat je het ziet. Er zijn geen kosten verbonden aan de inschrijving en de spelers zorgen zelf voor de ballen.

Tot hoe lang duurt de competitie?

De laddercompetitie loopt van 1 april 2024 t/m 30 september 2024.   

Zie onze website voor meer informatie en de spelregels. 

Voor meer informatie kun je ons altijd mailen: [email protected]

 

Word jij onze kampioen?

Nieuwscategorieën